ÇİLİMLİ'DE BAYAN ÇİFTÇİLER SERTİFİKALARINI ALDILAR

 ÇİLİMLİ'DE BAYAN ÇİFTÇİLER SERTİFİKALARINI ALDILAR

 Çilimli Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törene Vali Adnan Yılmaz, eşi Aysel Yılmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, ilçe Kaymakamı Volkan Barış Göçmez, Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, TOOB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu ve davetliler katıldı.

Vali Yılmaz, Bilinçli tarım, bilinçli Kadın, bilinçli Düzce için ve Türkiye'ye örnek olmak için kadınların da artık taşın altına ellerini koyduklarını söyledi.
Rektör Şerifoğlu Düzce'nin kalkınması için katkı veren projeleri yürütmek öncelikleri olduğunu belirterek "Kadının, çocuğun, engellinin, dezavantajlı kesimin daha iyi şartlarda yaşamasını, yaşam kalitesini geliştirmesine dönük projeleri geliştirmek ve bütün paydaşlarımızla birlikte Düzce için çalışmak önceliğimiz ve bu proje de bunun bir örneği. Yapılan bu çalışma da Türkiye'ye örnek olacaktır" diye konuştu.
TOOB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu, ilin verimli topraklarının kıymetinin bilinmediğini işaret ederek "Düzce Üniversite tarafından geliştirilen projeler sayesinde çiftçi kadınlarımız bilinçli tarım yaparak, tarımın ekonomik yarara dönüştürülmesinde önemli rol alacak" dedi.
Düzenlenen tören eğitime katılan kadın çiftçiye verilen sertifika töreni ile son buldu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.