AKÇAKOCA'DA KALDIRIMLAR İŞGALLERİ SON BULACAK

AKÇAKOCA'DA KALDIRIMLAR İŞGALLERİ SON BULACAK

 Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelmesinin ardından Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili Yunus Güner ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklaması düzenleyerek Akçakoca Belediyesi orta çarşı esnafının kapı önlerine koydukları ürünlerin sergilenmesi konusunda aralık ayı sonu tarihi itibariyle esnafın kapı önlerine malzemeleri sergilenmesi konusunda tarih belirlendiğini söyledi.

Yunus Güner, ''Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu ile birlikte Başkan Albayrak ile Orta Çarşı esnafının mağduriyetini görüştük. Esnafın bu konuda rahatsız olduğunu belirttik. Başkan Albayrak, bu konuda geri adım atmayacağını belirtti. Yılsonuna kadar esnaf kapı önlerinin 50 ile 70 santim malzeme koyulması konusunda karar verildi. Ancak yılbaşından sonra kesinlikle esnafların ürünlerini kapı önlerine koyması yasaklanacaktır. Orta çarşı sit alanı koruma kurulu kapsamında ve sokak iyileştirme projesi kapsamında olduğunu da belirtildi" dedi.

Yunus Güner, bazı uygulamaların bir kısım esnafa külfet sağlayacağını bir kısım esnafa da nimet sağlayacağı getirdiğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.