GENÇ DÜSİAD'IN FİRMA TANITIM TOPLANTILARI SÜRÜYOR

GENÇ DÜSİAD'IN FİRMA TANITIM TOPLANTILARI SÜRÜYOR

 

DÜSİAD Genç Komitesi yurt içi ve yurt dışı ticari ve kültür gezilerinin yanında işadamlarına yönelik her hafta düzenlenen firma tanıtım toplantılarıyla üye olan firmaların diğer üyeler tarafından tanınması sağlanıyor.

Düzce Park Saydam Tesislerinde düzenlenen toplantıda Genç DÜSİAD Komitesi Başkanı Ömer Gaydanoğlu, genç komitenin yaptığı çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ise bu tür toplantılarda insanların bir araya gelmesinin çok zor olduğunu, genç komitenin yaptığı toplantılarda yüzde yüzlük bir katılım sağlanmasının kendisini onurlandırdığını söyledi. Kayıkçı, "Bu tür toplantılara katılım sağlamak ve toplantıyı düzenlemek çok meşakkatli bir iştir. Görüyorum ki belki gençliğinizin verdiği bir enerjiyle bu işi çok iyi başarıyorsunuz" dedi.

DÜSİAD BAŞKANI Eyüp Çakır, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Genç Komite Başkanı Ömer Gaydanoğlu DÜSİAD ailesine yeni katılan Güler Kuru Kahve firmasının sahibi Elyasa Güler'e katılım belgesini verdi. Konuşmaların ardından Panda Alüminyum firmasının kuruluş öyküsü ve faaliyetleri anlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.