DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA YOĞUN TALEP

DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA YOĞUN TALEP

Düzcelinin kentsel, sosyal ve kültürel beklentilerine cevap verebilmek ve genel eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile kurulan Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında, hizmet kalitesini de her geçen yıl artmaya devam ediyor. 

Meslek edindirme kursları kapsamında açılan Aşçılık kursları da bu kurslardan bir tanesi, bu kursta yemek yapmayı öğrenen ve Düzce TV mikrofonlarına konuşan kursiyerler bu kursta sadece Türk mutfağını değil birçok farklı kültüre ait yemekler ve tatlılar yapmayı da öğrendiklerini belirttiler. Kurstan ücretsiz şekilde yararlanan kadınlar burada hem güzel vakit geçirdiklerini hem de birçok yemek ve tatlı yapmayı öğrendiklerini dile getirdiler. Aşçılık hocası Ayşe Yazgel ise Şuanda bu kursta eğitim gören 110 kursiyerin olduğu gündüz ve akşam dönüşümlü olarak eğitim verildiğini belirterek öğrencilerinden çok memnun olduğunu kısa sürede birçok yemek çeşidi öğrendiklerini ve daha birçok yemek çeşidi öğreneceklerini söyledi. 

2011-2012 Eğitim yılında 12 branşta 11 eğitmenle hizmet veren Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında, önümüzdeki günlerde Düzcelinin talepleri doğrultusunda farklı branşlarda eğitime başlayacak. 

 OZAN ERDOĞAN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.