DÜZCE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TEMELİ ATILDI

DÜZCE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TEMELİ ATILDI

 Düzce'nin Fidanlık mevkisinde temeli atılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi törenine Düzce Valisi Adnan Yılmaz, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ramazan Akça, daire müdürleri sağlık çalışanları ve davetliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Ersin Şimşek, Düzce'de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin ilk olarak 2007 yılında 10 ünit ile hizmet vermeye başladığını talebin artması üzerine 2009 yılı sonunda kiralık bir binaya geçerek hizmet verdiklerini söyledi. Şimşek, Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin hızla büyüdüğünü belirterek "Arkadaşlarımız yüzde 300 büyüme elde ettiler. Bu kadar kapasite artırımı özel sektörde olsa büyük ödüller alırlardı. Biz ise kendilerine teşekkür etmekle yetiniyoruz" dedi.
Temeli atılan bina hakkında da bilgiler veren Ersin Şimşek, kurumun en önemlisi daha rahat bir ortamda hizmet vereceğini ve kiradan kurtulacağını belirterek "3 katlı olacak olan bina 5 bin 472 metrekare 40 ünit kapasiteli olacak" dedi.
Milletvekili Fevai Arslan, 45 gün içinde 4 tane hastane temeli attıklarını belirterek, "Şu ana kadar 4 hastanen temelini attık ve çok kısa bir süre içinde de bir tanesinin daha temeli atacağız. Bu herkese nasip olamayacak bir durum. Şu anda diş hastanemiz kirada ve en kısa sürede kiradan kurtulacak ve daha iyi bir alanda hizmet verecek" diye konuştu.
Vali Adnan Yılmaz, Türkiye'nin bir değişim sürece içinde olduğunu işaret ederek "Ülkemiz bir değişim yaşıyor ve yatırımdan yatırıma koşuyor. Evet 45 gün içinde 4 tane hastanenin temelini attık ve bir tane daha atacağız. Sağlıkta çağ atlıyoruz desek yeridir. Ağız ve diş sağlığı merkezi kiradan kurtulacak ve hastaneye dönüşecek" dedi.
Vali Yılmaz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin personelinin başarılı çalışmalar yaptığını aktaran İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek'e "Testiyi kıran ile dolduranı aynı kefeye koymayız. Başarı var o halde yazın yazısını ben onay vereyim. Başarıyı onaylamamız lazım, tebrik etmemiz lazım" diye konuştu.
Hastane inşaatları ile ilgili olarak Vali Adnan Yılmaz son olarak, "Biz durmayacağız, yorulmayacağız. İşimizi zamanında tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunalım" dedi.
Konuşmaların ardından 270 günde bitecek olana Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin temeli dualarla atıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.