ÖĞRENCİLER NERO PLASTİK’İ ZİYARET ETTİ

ÖĞRENCİLER NERO PLASTİK’İ ZİYARET ETTİ

 KOBİ Haftası boyunca ilköğretim son sınıf öğrencilerini çeşitli işletmelere ziyarete getirerek özellikle öğrencilere girişimcilik kültürünü aşılamayı, lise son sınıf öğrencilerine ise başarılı bir iş adamının hikayesini anlattırarak seminerler düzenlendi.

Öğrencilerin iş kurma konusundaki cesaretlerini daha bu yaşlarda arttırma adına Girişimciliği çok önemsediklerini, yeni işletme kuranlara verdikleri destekleri anlatan KOSGEB Müdürü Asım Türkmen bu tarz etkinliklerin sadece KOBİ Haftasın ile sınırlı kalmayacağını yıl içinde benzer etkinlikler planladıklarını söyledi.
Etkinlik kapsamında Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulu öğrencileri, Nero plastik Ambalaj'a ziyaret etti.
Gazi Mustafa Kemal İlkokul Müdürü Mehmet Günaydın, Etkinliklerin öğrencilerin ufkunu açma noktasında çok etkili olduğunu, bunun belli aralıklarla ve kurumlar arası işbirliği ile yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.
Nero Plastik Kalite Yönetim Temsilcisi Volkan Demir, bu tarz etkinliklere her zaman kapımızın açık olduğunu tecrübe ve deneyimlerimizden öğrencilerin yararlanmasının bizleri de memnun ettiğini söyledi. Programda emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinlik öğrencilere sunulan ikramın ardından sona erdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.