MİNİ TURNUVA!

MİNİ TURNUVA!

 

Düzce 12 DABO antrenörleri Altuğ Kuru ve Fatih Keten maç sonrası yaptığı değerlendirmede antrenmanlarımıza düzenli bir şekilde devam ettiklerini ifade ederken, "Disiplinli, düzenli yaptığımız çalışmalarımızın çocuklarımızın gelişimlerine ne derece katkıda bulunduğunu görmek ve onların antrenmanlarda öğrendikleri teknikleri maç içerisinde de uygulamalarını sağlamak amacıyla bu dostluk maçını Sapanca 12 DABO antrenörü Funda hocamızla organize ettik. Bu hafta sonu antrenmanlarımızı yaptığımız spor salonunda doğum tarihleri 1999-2000 olan çocukları küçük grup, 2001-2002 doğum tarihli sporcuları minik grup olarak ayırıp iki maç yaptık. Sapanca 12 DABO sporcu, antrenör ve velileri misafir ederek onlarla keyifli bir mini turnuva yaptık. Maçlara sporcu velilerinde yoğun ilgisi vardı. Baştan sonra çok çekişmeli ve zevkli mücadelelere sahne olan mini turnuvada her zamanki gibi kazanan basketbol ve dostluk oldu. Maç sayesinde antrenmanlarda hangi çalışmalara daha fazla ağırlık vermemiz gerektiğini konusunda ve sporcularımızın bireysel anlamda gelişimleri hakkında bilgi sahibi olduk. Bu tür maçlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Müsabaka sonunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran çocuklarla kısa bir konuşma yaparak "Bende uzun yıllar Basketbol oynadım ve basketbolun içinden geliyorum, siz çocukları görünce o eski sporculuk yıllarımı anımsadım. Sizleri ve sizlerin üzerinde emeği olan antrenör ve velilerinizi Düzce'de ağırlamaktan mutluluk duyduk" dedi.

Ödül töreninde iki ilin sporcuları arasından antrenörler tarafından seçilen "en değerli sporcular"  ödülleri Ömer Faruk Şiran ve Basketbol İl Temsilcisi Musa Keskin tarafından takdim edildi.

Maçtan sonra Düzce 12 DABO ve Sapanca 12 DABO takımlarının antrenörleri, sporcuları, veliler ve maçı yöneten hakemler hep birlikte yemek yiyip kaynaşma fırsatı buldular.

Düzce - İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.