AKÇAKOCA'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

AKÇAKOCA'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

 

Akçakoca'da bayramda ara verilen asfalt çalışmaları yeniden başladı. Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Albayrak, "Ayazlı Mahallesinde uzunca bir süredir devam eden yol çalışmalarında büyük mesafe aldık. Bilindiği üzere burada vatandaşlarımızın yol için verdikleri yerlerde önemli oranda duvar çalışmaları yaptık. Yolun yapılabilmesi için bölge insanımız fedakarlıklarda bulundular. Ayazlı Camisinden Hamiyet Sevil İlköğretim okuluna kadar olan ana caddenin asfaltını döküyoruz. Büyük kısmı döküldü. Asfaltlama çalışmasının tamamlanmasıyla yaya kaldırımı, yağmur suyu gideri ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Tamamlandığında  çok güzel bir cadde görünümü ortaya çıkacak" dedi.
 Öte yandan İstanbul Caddesinde yarım kalmış olan asfaltlama çalışması yeniden başladı. İstanbul Caddesinin trafiğe kapatılması ile  İnönü caddesinden çift yönlü olarak verilen trafiğin işin bitirileceği hafta sonuna kadar deva edeceği öğrenildi.
 Yetkililer, yapılan asfaltlama çalışmasının kamelya'ya kadar devam edeceğini, bir sonraki programda Ankara Caddesinin üst kısmında kalan Hacıoğlu Sokak asfaltlaması ve Bahadır Yalçın Caddesinin yeni düzenlemesi ile asfalt çalışmasının yapılacağını belirttiler.
  (İHA)

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.