İSMAİL BAYRAM TARAFTARLARDAN SABIRLI OLMALARINI İSTEDİ

İSMAİL BAYRAM TARAFTARLARDAN SABIRLI OLMALARINI İSTEDİ

 

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Kulübü Başkanı İsmail Bayram Düzcespor'la ilgili yaptığı açıklamada Düzcespor'un sportif başarısını ve kulübün kuruluşundan bu yana geçen süreci değerlendirdi. "1967 yılında kurulan bir kulübün geldiği noktaya baktığımızda 45 senede buraya gelmiş" diyen Bayram, "Prensip halinde bir yol izleyerek bir yerlere getirmek çok zor. Biz istiyoruz ki her sene şampiyon olsun bir üst lige çıksın. Tabi ki istiyoruz ama bu çok kolay bir şey değil. Çünkü Düzcespor'un henüz oturmuş bir yapısı yok. Geliri yok, hiçbir şeyi yok. Bu konuda biraz seyircinin sabırlı olması lazım. Bence iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

İyi bir takım oluşturduklarını ve seyirciden de bu yönde olumlu görüşler aldıklarını da kaydeden Bayram, "Bu sene iyi bir takım oluşturduk. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Seyirci gözü ile geçen yılki takıma göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hiçbir takım sezonu namağlup bitiremez. Şu anda avantajlı bir konumdayız. Gidişattan memnunuz. Biz de takımın ne eksiği varsa tamamlıyoruz. Bize göre yönetimdeki arkadaşlarla birlikte eksik bıraktığımız bir şey yok. Takıma güveniyoruz. Hocalarımıza da güveniyoruz" diye konuştu.

 

Belediyespor'da Hedef Alt Yapı

Düzce Belediyespor'un faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Başkan Bayram, 3 branş üzerinde durduklarını söyledi. Başarıyı kalıcı hale getirmenin önemli olduğunun altını çizen Bayram, "Futbolda özellikle alt yapıya yöneldik. Voleybolda geçmişte Düzce'de voleybol oynanırdı. Bu durumlara getirmeye çalışıyoruz. Çok iyi bir takım kurduk. Ama asıl maksadımız okullara inip voleybolda bir alt yapı oluşturmak. Hatta takımımızda oynayan antrenör belgeli milli oyuncularımız var. Bu arkadaşlarımız da alt yapı konusunda bizimle çalışıyorlar. Böyle bir yapı oluşturduk. Basketbolda da Düzce'nin bir seyirci kapasitesi var. Bunu Gençlikspor'dan biliyoruz. Bu kapasiteyi tekrar yakalamak için bir takım kurduk. O da fena gitmiyor. Bu sene olmazsa seneye olur. Kalıcı bir şey oluşturmak istiyoruz" dedi.

Belediyespor Kulübü'nü yakın zamanda bir kulüp binasına kavuşturmak istediklerini de kaydeden Bayram bu sayede tam bir spor kulübü haline geleceklerini belirtti. Bayram, "Sporcuların gelerek tüm spor ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir hale gelmek istiyoruz. Sporda başarı elde etmek çok önemli, motivasyonu sağlıyor. Ancak başarı tek başına önemli değil. Önemli olan başarıyı kalıcı hale getirmek. Benim için önemli olan kalıcı olabilmesi. Ancak gençleri de spora yönlendirebilmek için de önlerinde örnekler olmalı. İşte bu takımlar da bunun için" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.