AKÇAKOCA'DA 17. BİLGİ FESTİVALİ YAPILDI

AKÇAKOCA'DA 17. BİLGİ FESTİVALİ YAPILDI

 Akçakoca Otel'de gerçekleştirilen ve bir gün süren Bilgi Festivaline iş adamları, ticaret ve sanayi odası yöneticileri ve genç girişimciler katıldı.

Limasol Türk Kooperatifi Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Halim'in Girişimcinin Liderlik Fonksiyonu konulu konuşmasının ardından Prof. Dr. İsmail Üstel Yaratıcılık ve İnovasyon, Ataman Özbay Hayat Ağacı, Tekin Acar Başlangıçtan Bugüne İş Hayatım, Devrim Altanay Cesaret Liderlik ve Empati, Prof. Dr. Mehmet Gürkaynak, Liderlik, vizyon ve misyon, Yusuf Emre Çelebioğlu ve Mehmet Akşipal Girişimcilik, Ahmet Şerif İzgören de Başarmak konularında konuşmalar yaptı.
Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, bilgiyi yönetmenin geleceği yönetmek olduğunu söyledi.
Başkan Albayrak, "17 Bilgi Festivali Türkiye'de bilgiyle büyüyen kişilerin nasıl yükseldiğini kendi ağızlarından dinledik. Bilgi Festivalinin ilçemizde düzenlenmesi bu bölgedeki başarılı insanların ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Bilgiyi yönetmek geleceği yönetmektir. Hepimiz geçmişlerimizi yaşadık. Etrafımıza baktığımızda çevremize baktığımızda tüm geçmişlerin kanıtlarını görmekteyiz. Geçmişi biliyoruz ama bilmediğimiz hayatımızın geri kalanını gelecekte yaşayacağız. Gelecek sürekli değişen bir şeydir. Bilgi olmadan büyümek ve ilerlemeyi sağlamak daha hızlı olacaktır. Bu nedenle Bilgi Festivalinin amacı yükselenlerin üretenlerin bilgiyle birlikte daha da yükselmesini görmektir" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.