TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU AKÇAKOCA’YA GELİYOR

 TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU AKÇAKOCA’YA GELİYOR

 Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasının 40 yıllık geçmişinde hizmet vermiş oda ve meclis başkanları ile kuruluş yıllarında emeği geçmiş üyelerinin Akçakoca Belediyesi Nikah Salonunda yapılacak anı ve şükran plaket törenine davet edilen Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun burada bir konuşma yapacağı öğrenildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Akçakoca'ya gelişinin özellikle tanıtım açısından çok önemli olduğunu vurgulayan ATSO Başkanı Mustafa Vural "Uzun bir zamandır Akçakoca'ya gelmesi için girişimlerde bulunduğumuz Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu'nun çok yoğun programı arasında Akçakoca'ya gelmek için zaman ayırmış olması bizler ve Akçakoca için çok önemli bir gelişmedir. 1969 yılında kurulan odamızın geçen 42 yıllık tarihinde çok başarılı ve özverili çalışmalarda bulunmuş arkadaşlarımız için bir plaket töreni düzenledik. Sayın Genel Başkanımızın bu törene gelecek ve bir konuşma yapacak olması bizleri sevindirmiştir" dedi.
24 Kasım 2012 de yapılacak plaket töreni hazırlıklarını sürdüren Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Vural "Bu etkinliğimizi uzun bir süredir planlıyorduk. Genel Başkanımızın katılmasının ve Akçakoca'nın dinlemesini arzu ettik. Bunu da başardık. Ayrıca bu etkinliğimizde Akçakoca iş dünyasının önde gelenlerine vergi rekortmenlerine de bir plaket takdim edeceğiz" diye konuştu. 
Vural son olarak yapılacak etkinliğin Akçakoca'nın tanıtımına da büyük katkı vereceğini düşündüklerini söyledi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.