DÜZCE’DE GENÇLER TURİZMİ KONUŞACAK

 DÜZCE’DE GENÇLER TURİZMİ KONUŞACAK

  Gençler, Türkiye'de ve Düzce'de turizmin durumunu konuşacak, toplantıya ünlü turizm şirketlerinin sahipleri ve yöneticileri katılacak. 

Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu öğrencileri, 1.Turizm Zirvesi adı altında bir toplantı düzenleyecek. Dünyadaki en büyük sektörlerden biri olan turizm sektörünün Türkiye'deki yeri, değişimi, gelişimi ve bu sektöre adım atmaya hazırlanan üniversite öğrencilerinin kariyer basamaklarını konuşulacak. Turizm zirvesi; turizm sektörünün önde gelen isimlerini; bu sektöre hizmet eden kişileri ve sektöre yeni adım atacak üniversite öğrencilerini bir araya getiren; turizm sektörünün konuşulduğu bir platform olacak. Zirvenin amaçları arasında, geleceğin turizm yöneticilerinin yetişmesine yardımcı olmak, turizm vizyonunu öğrencilerle paylaşmak, Dünya Turizmi'nde Türkiye'nin yeri; değişimi ve gelişiminin öğrencilerle paylaşılması, sektör yöneticilerinin çalışanlardan beklentileri, başarılı bir turizmci için gerekli olan becerilerin belirlenmesi, turizm'in nasıl bir sektör olduğunun, hangi imkânları sunduğunun tartışılması ve öğrenciler tarafından yönlendirilecek soruların cevaplandırılması, turizm'de markalaşmanın ve reklamın önemi ve turizm'de yetenek yönetimi maddeleri yer alıyor. Düzenlenecek toplantı, üniversite öğrencileri, sektörün profesyonelleri, kamu kuruluşları, yerel yönetimler ve akademisyenlere hitap edecek.
Girişimcilik Topluluğu öğrencileri tarafından düzenlenen 1.Turizm Zirvesi toplantısına konuşması olarak, Genç Turizmciler Derneği Başkanı Bulut Bağcı, Çırağan Palace Kenpinski İnsan Gelişimi ve Eğitim Müdürü Şermin Yılmaz, TurOn9 Genel Müdür Yardımcısı Tolga Çevlik, The Ritz Carlton Satış ve Pazarlama Müdürü Sezin Kutlu, tatil.com Eski Genel Müdürü, Hemenkiralık.com Co-Founder&CSO Okan Barlas, The Grand Tarabya Ön Büro Müdürü Sercan Korkusuz ve Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan katılacak.
Akçakoca'da düzenlenecek olan toplantı 28 Kasım Çarşamba günü saat 13.00'da başlayacak ve Sky Tower Otel'de yapılacak.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.