DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HAKİME ERCİYAS YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİME KAPILARINI ARALADI

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HAKİME ERCİYAS YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİME KAPILARINI ARALADI

 Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Şen 2012- 2013 eğitim öğretim yılı başında taşındıkları bu yeni binada İngilizce hazırlık eğitimini çok daha etkin yürütebildiklerini ifade ederek, "Geçmiş yıllarla karşılaştırdığımızda bu güzel mekanın öğrencilerimizi nasıl olumlu şekilde etkilediğini bütün Yabancı Diller Yüksekokulu çalışanları olarak açıkça görebiliyoruz. Bu etki, eksikliklerimizi kısa sürede tamamladığımızda çok daha belirgin hale gelecektir. Böyle güzel bir yapıyı üniversitemize, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza kazandırdıkları için Erciyas Çelik Boru A. Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erciyas ve eşi Hakime Erciyas Hanımefendiye gönülden teşekkür ederiz" dedi.

Öğrencilerde sınıflardaki mevcut sayısı çok fazla olmadığından derslere katılımımız daha kolay olduğunu belirterek "Her sınıfta projeksiyon cihazı ve bilgisayarın olması ayrıca ihtiyacımız olan hemen her şeyin düşünüldüğü bina için Hakime ve Ahmet Erciyas'a teşekkür ediyorum" dediler.
Ortalama 25 kişilik sınıflarda eğitim gören öğrenciler bununla birlikte teknolojinin son imkanlarının kullanıldığı toplamda 80 kişi kapasiteli bilgisayar laboratuarlarından, geniş ve ferah öğrenci kantininden, kütüphanesinden ve konferans salonundan yararlanmaktadırlar.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.