ÖĞRETMEN SATILMIŞ GÖKDEMİR’E “VEFA ÖDÜLÜ”

ÖĞRETMEN SATILMIŞ GÖKDEMİR’E “VEFA ÖDÜLÜ”

 DEGDER tarafından düzenlenen programa Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın yanı sıra, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan DEGDER Başkanı Mustafa Sevinç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, derneğin 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini söyledi.
Sevinç, "Öğretmen güler yüzlü ve hoşgörülü olmalıdır tebessüm sahibi olmalıdır" dedi.
Konuşmanın ardından Düzce Valisi Yılmaz ve DEGDER Başkanı Sevinç, 36 yıl kendini talebelerine adamış bu zaman diliminde birçok insan yetiştiren Emekli Öğretmen Satılmış Göldemir'e 2012 yılı vefa ödülünü takdim etti.
Vali Yılmaz, "Değerli hocamıza kadir şinaslığınızı Düzceliler olarak gösterdiniz. Kadir bilirliği gösterdiniz. Yüce mesleğin mensubu siz öğretmenlersiniz. Malzemeniz insan. Ben de hocamıza bundan böyle sağlık afiyet diliyorum verdiği hizmetlerden dolayı yüce milletim aziz milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Allah sayınızı çoğaltsın" dedi
Düzce'de uzun yıllar 1972-1986 Düzce İmam-Hatip Lisesi'nde idarecilik yapmış Satılmış Göndemir, "Benim gönlümde Düzce mübarek Düzce'dir. Önemli olan benim için gönül ehli olabilmek. Eğer gönül ehli olabildiysek, sevebildiysek, sevdirebildiysek açılmayan kapı yoktur. Hizmet edilmeyen hiçbir şey yoktur. Öğrencilerin mutlak suretle onun kalbinde bir yeri vardır. Talebelerim şu anda görev başında bizleri unutmuyorlar. Hizmet edebilmek kadar hayatta güzel bir şey yok. Ben bunun bahtiyarlığıyla yaşıyorum. Allah bundan daha güzel hizmeti ben den daha sonra arkadaşlarıma yapmayı nasip etsin, hayırlı hizmetlerin yanında bu millete en güzel çalışmayı yaparak arzu ettiği şeyi vermeyi nasip etsin" dedi.
Vefa ödülünün ardından sahne alan sanatçı Yücel Arzen ve Mesut Baran icra ettikleri programla katılımcılara eğlenceli bir gece yaşattı
Program, öğretmenlerin yılda bir kez dahi olsa hatırlanmanın yaşattığı mutlulukla sona erdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.