TOBB BAŞKANI DÜZCE TSO’YU ZİYARET ETTİ

 TOBB BAŞKANI DÜZCE TSO’YU ZİYARET ETTİ

 Hisarcıklıoğlu ile birlikte İlhan Parseker, Şadan Eren, Hüsnü Ünal, Erdoğan Özegen, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Bolu TSO Başkanı Emin Semercioğlu da Düzce TSO'da gerçekleşen programa katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Düzce'deki sanayi gelişimini katılımcılara aktardı. Büyük, "İSO kayıtlarına göre ilk 1000'de 18 şirketimiz var. 62 bin sigortalımız var. Şirket merkezleri İstanbul olmasından dolayı resmi olarak yansımayan 1 milyar dolarlık ihracatımız var. Açıklanan yeni teşvik paketinde de 4. Bölgedeyiz. Düzce'mizin cazip yatırım yeri olmaya devam ettiğini görüyoruz" dedi.
Metin Büyük'ün ardından katılımcılara seslenen TOBB BaşkanıRifat Hisarcıklıoğlu, 22 saatlik yoğun bir temponun ardından Düzce'de olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, Düzce TSO'nun akredite oda olduğunu ve en iyi hizmet veren odalar arasında yer aldığını ifade ederek, "Akredite oda olmak, 5 yıldızlı oda olmak demektir. Bu öyle kolay bir şey değildir. Bağımsız kurullar tarafından her yıl düzenli olarak denetlenir ve bu şekilde bu hak elde edilir. Düzce odamız bunu ilk alan odalarımızdan biridir" dedi.
Hisarcıklıoğlu, "Düzce odamızdaki birlik beraberlik beni heyecanlandırdı. Kurucu Başkanımız Afer Tütüncüoğlu gecenin bu saatinde burada. Allah kendisinden razı olsun. Bunun yanı sıra gecenin bu saatinde bu salonu dolduran diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberliği, bu bütünleşmeyi gördükçe bizler de kendimizi koşmak, hizmet etmek zorunda hissediyoruz" ifadelerini kullandı.
Toplantının son bölümlerinde Düzce TSO Kurucu Başkanı Afer Tütüncüoğlu'na plaket veren Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'un plaketlerini de Düzce TSO Meclis Üyelerine takdim etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.