DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SON 6 AY SUNUMU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SON 6 AY SUNUMU

Düzce Üniversitesi Kongre Salonu'nda Üniversitesi tarafından son 6 ayın çalışma aktarıldı. Geniş katılımla yapılan toplantıda Rektör Şerioğlu basın tabiri ile 7 sütuna manşet olacak birçok çalışma yaptıklarını belirterek "Uluslar arası girişimcilik ödülünü bizim üniversitemiz aldı.

Bu nedenle hafta sonu Başbakanlık tarafından düzenlenen girişimcilik zirvesine davet edilen tek üniversite biz olduk. 165 üniversite arasında adına stant açılan tek üniversite olduk 4 binin üzerinde katılımcının olduğu bir kongrede adına oda açılan tek üniversite olduk. Türkiye'nin ilk ve tek Sosyal Güvenlik Programını biz açtık ve bu konuda halen tekiz. Sosyal güvenlik alanında ülkenin çok büyük bir istihdam açığı var bu istihdamı kapamaya yönelik bir projedir bu. Bunu 4 yıllığa dönüştürmeye çalışıyoruz. 100 üzerinde yeni üniversite arasında Teknoparkını kurabilen tek üniversiteyiz. Üstelik o kadar hızlı sürede kuruldu ki bunlar Türkiye rekoru sayılabilir. 10 ay içinde oldu. 20 sanayici ile Teknopark kurabilen tek üniversiteyiz. Kuluçka merkezini 4 ayda faaliyete geçirdik. Teknopark binamızda dünyada tek olacak ve mimari teknolojiler içeriyor. Teknopark binamız yapıldığında büyük ödlüde kendi enerjisini kendi üreten, kendi iklimini kendi yaratan bir bina olması için çalışıyoruz. MARKA'dan en fazla destek alan üniversite Düzce Üniversitesi'dir. En fazla sayıda projeyi en fazla sayıda desteği alan biziz. 20 Kalite Kongresinde davet edilen tek üniversite rektörü ve rektör yardımcısı bizim üniversitemizdir. Mükemmellikte 3 yıldız yetkinlik belgesi ödülünü aldık. Uluslar arası turizm kongresine ev sahipliği yaptık. Girişimcilik Zirvesine davet edilen tek üniversite olduk. Burada Meral hocamız Eko Girişimcilik Panelinde üniversitemizin Yığılca'da yaptığı arıcılık çalışmaları aktardı" dedi.
Rektör Şerifolu, son olarak yerelde yapılan hizmetlerin tanıtımı noktasında basın yayın kuruluşlarının son derece önümle olduğunu söyledi.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.