BAŞKAN BAYRAM GENÇLERLE BERABER OLDU

BAŞKAN BAYRAM GENÇLERLE BERABER OLDU

 Düzce Gençlik Meclisi aylık olağan toplantılarına Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı konuk etti. Düzce Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Başkan 'Gençlik Meclisi' üyelerine bazı önerilerde bulundu ardından da sorunlarına ilişkin söyleşiye geçti. Konuşmasının başında Gençlik meclisini önemsediğini ifade eden Başkan Bayram "Sizler bulunduğunuz kentte sorumluluk bilinci içinde arkadaşlarınızın ve öğrencilerin sorunlarıyla ilgileniyor çözümü için çaba sarf ediyorsunuz. Bunu takdirle karşılıyorum" diye konuştu.

Başkan Bayram daha sonra üyelerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı. Üyelerinin çoğunun Düzce Üniversitesi öğrencisi olması nedeniyle soruların bir bölümü Üniversite, kalıcı konutlar ve Düzce arasındaki ulaşım hizmetleri üzerine oldu. Üniversite öğrencileri başkandan, okula gidiş ve dönüş saatlerinde sefer ve otobüs sayılarının arttırılması talebinde bulundular.
Başkan İsmail Bayram'da Düzce Belediyesi ulaşım istatistiklerinde söz konusu hatlarda yüzde 8 oranında öğrenci taşındığına değinerek "Düzce Üniversitesi hattı için sadece üniversite öğrencilerinin taşınabileceği özel hat ve duraklar yapılabilir" şeklinde cevap verdi.
Başkan Bayram daha sonra gelen sorular üzerine belediye olarak gençlere yönelik hazırlanan projelerden söz etti. Başkan bu bölümde ise "Düzce içinden ve dışından öğrenciler için gençlik kampları yapılmasını düşünüyoruz. Buna gençlik gezileri de eklenebilir. Belediye olarak Çanakkale ve İstanbul gezilerini yapıyoruz. Bunlar aynı zamanda Düzce'nin turizmi içinde yararlı olur. Üniversiteler bir kentin tanıtımında önemli etkendir. Bunu birlikte sağlayabiliriz" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.