DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİR YOL HAMLESİ DAHA

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİR YOL HAMLESİ DAHA

 Düzce Belediyesi tarafından bir yandan D-100 karayolu üzerinde kavşak ve sinyalizasyon düzenlemeleri yapılırken bir yandan da ana cadde ve bulvara bağlanacak yeni yolların açılması gerçekleştiriliyor. Buna ilişkin en son çalışma Uzunmustafa Mahallesi'nde D-100'e paralel Tarım İl Müdürlüğü önünden pazaryeri kavşağına kadar uzanan ancak yıllardır atıl durumda bulunan yolda yapılıyor. Yaklaşık 400 metre uzunluktaki yolda alt yapı çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlama için kazı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'nin dört bir yanının çevre yolları ağı ile sarıldığına dikkat çekerek "Bu çalışma ile birlikte ana cadde ve bulvarlara bağlanan yeni yollar da açıyoruz" dedi.
Planlarda yol olarak yer alan ancak bir türlü açılmayan yerleri açtıklarını hatırlatan Başkan Bayram "Düzce'nin kuzeyinde D-100'e paralel uzanan, Tarım İl Müdürlüğü hizmet binaları önünden mevcut pazaryeri kavşağına uzanan bir bölüm var. Yol açılmamış ve atıl durumda kalmış. Buraya el attık ve modern bir düzenlemeyle yolu açarak Nezih Tütüncüoğlu Bulvarına bağlayacağız" diye konuştu.
Başkan Bayram yolun örnek bir yol olacağını belirterek "Her bir bölümü 6,5 metre olan gidiş gelişli araç yolu bulunacak. Ayrıca yolun her iki tarafından kaldırım yer alacak. Bisiklet yolu da proje içinde bulunuyor. Yolun orta bölümünde yeşil bantlı refuj olacak" şeklinde konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.