BOMBALI PAKET ŞÜPHESİ

BOMBALI PAKET ŞÜPHESİ

 Düzce Şehir merkezi Atatürk Bulvarında Canpolatlar Alışveriş Merkezi karşısında bulunan şüpheli paket paniğe yol açtı. AK Parti Düzce İl Teşkilatının yaklaşık 15 metre yakınına bırakılan şüpheli paket ihbarını alan Emniyet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemeleri  alırken, Şüpheli paket etrafında 150 metrelik güvenlik çemberi oluşturuldu. Bu kapsamda bulvar trafiğe de kapatıldı.

Bulvardan geçen Belediye otobüsleri ise seferleri durduruldu. Seferlerini aksatmak istemeyen Belediye Otobüsleri bölgeden geri dönerek seferlerini değiştirmek zorunda kaldı. Düzce Emniyet ekipleri arasında bulunan Bomba İmha Ekibinin Ankara'da eğitimlere katılmasından dolayı, Bolu'da ki bomba imha ekibi bölgeye çağırıldı. Yaklaşık 15 dakikalık sürede Bomba Ekibi Bolu'dan Düzce'ye geldi. Bölgeye ulaşmasının ardından yarım saatlik bir zaman içerisinde tüm hazırlıklarını tamamlayan ekipler şüpheli paketi incelemeye aldı.

İncelemenin ardından fünye paketin yakınlarına bırakıldı ve uzaktan kumada ile patlatıldı. Fünye ile patlatılan paketi kontrol etmeye giden ekipler çantanın içerisinde büyük boyda oyuncak çıktı.

Şüpheli paketin olay yerinden kaldırılması esnasında ise bu sefer devreye meraklı vatandaşlar girdi. Çoluk çocuk yaşlı genç demeden herkes şüpheli paketi görebilmek için birbirlerini itekledi. Oyuncağın bölgeden alınmasının ardından hem yaya hem de araç trafiğine yaklaşık bir buçuk saat kapalı olan trafik güvenli bir şekilde açıldı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.