HAYIRSEVER VATANDAŞTAN BELEDİYEYE AMBULANS

 HAYIRSEVER VATANDAŞTAN BELEDİYEYE AMBULANS

  Albayrak, sıfır çöp kamyonu bağışında büyük katkısı olan AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır'a da Akçakoca halkı adına teşekkür etti.

Başkan Albayrak, "Akçakoca'nın İzzet Baysal'ı olarak gördüğümüz Fedai Karabıyık bağışlarını sürdürüyor. Kendisine yaptığımız nezaket ziyareti esnasında gündeme belediyenin hasta nakli ve yardım hizmetlerinde kullanılan ambulansının eskidiği geldi. Yenisinin alınması için destek arayışlarımız olduğunu konuştuk. Derhal yeni bir ambulans almamızı ve bununla ilgili parayı ödeyeceğini söyledi ve yanımızda bankaya talimatını verdi" dedi.
Yaptığı bağışların maddi değerinin milyonları aştığını vurgulayan Albayrak, "Fedai Karabıyık, Akçakoca Kızılay'ına 300 bin TL nakit olmak üzere değeri 1 milyona yakın oturduğu köşkü arsasıyla birlikte bağışladı. Endüstri Teknik Meslek Lisesinin iki ilave binasının yapımını sağladı. Kendi adı verilen Seher-Fedai Karabıyık Ana Okulunu yaptırdı. Hastanede bir çok oda teşrifi ve Diyaliz Ünitesi kurulumuna yardım eden, Üniversite kurulumuna katkı veren benzeri bir çok hayır işlerine maddi destek sağlayan Fedai Karabıyık son olarak Belediyeye sıfır, modern tam donanımlı bir ambulans sözü vermiştir. Bize 'Yaşadığım sürece benzeri bağışlarım sürecektir' demiştir. Fedai Amca Akçakoca için çok şey yapmıştır. Akçakoca'da Onu ölümsüzleştirmelidir. En kısa sürede bir caddeye isminin verilmesi ve uygun bir yere heykelinin dikilmesi için Meclis üyelerimize öneri getireceğim görüşmeler yapacağım" dedi.
Başkan Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Akçakoca'ya son teknolojiyle donatılı sıfır bir Çöp Aracının bağışlanması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Büyük bir ihtiyaç duyduğumuz çöp kamyonunun bağışlanması bizi ziyadesiyle sevindirmiştir. Büyük bir eksiğimiz karşılanmıştır. Bu bağış çalışmalarında çok büyük bir katkısı olan milletvekilimiz sayın Osman Çakır'a teşekkür ediyorum. Değeri 120 bin TL civarında olan bu aracı Akçakoca Belediyesine kazandırmıştır. Temizlik işlerine bu aracın katılmasıyla işlerimiz çok daha düzenli ve hızlı olarak yapılacaktır" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.