DÜZCE ASKF’DEN ENGELLİLER OKULUNA SPOR MALZEMESİ YARDIMI

 DÜZCE ASKF’DEN ENGELLİLER OKULUNA SPOR MALZEMESİ YARDIMI

 Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde düzenlenen törene Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Şiran, ASKF Düzce Başkanı Erdoğan Bıyık ve öğrenciler katıldı.

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Zelyurt, okul hakkında bilgiler vererek 2012-2013 eğitim öğretim döneminde iş ve mesleğe yönelik eğitim vermek için kurulduklarını belirterek, "Şu anda 57 öğrencimiz var. Öğrencilerimiz burada mesleki eğitim alıyorlar. Burada yetişen çocuklarımız kendi ayakları üzerinde duracaklar. Bu anlamda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ise ASKF olarak devletin kendilerine verdikleri imkanlar çerçevesinde ihtiyacı olan kulüplere destek olduklarını belirterek, "İnşallah çocuklarımız bol bol spor yaparlar" diye konuştu.
Konuşmaların ardından okul öğrencileri tarafından oluşturulan halk oyunları ekibi tarafından bir gösteri yapıldı. Gösteri sonunda ise spor malzemesi yardımı yapıldı.
Törenin ardından engelli bir öğrenci ile masa tenisi oynadı. Çocukların becerileri herkesi şaşırttı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.