BAŞKAN BAYRAM ''KADINLARIMIZ ARTIK SİYASETTE OLMALI''

BAŞKAN BAYRAM ''KADINLARIMIZ ARTIK SİYASETTE OLMALI''

 AK Parti Akçakoca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi. Akçakoca Öğretmen evinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kadınların siyasetteki rollerinin artması gerektiğine dikkati çekti.

İsmail Bayram, dayanışma toplantısını çok önemli olduğunu belirterek ''Kadınlarımız aktif olarak siyasetin neresinde olduğu önemli. Kadınlarımızın siyasetteki rolünün artmasını görmek istiyoruz. Ben her zaman söylüyorum bizim kadın kolları başkanımıza mutlaka bu önümüzdeki dönemde kadın belediye başkanı çıkarmamız lazım diye bunu şaka söylemiyorum kendi yerim içinde olabilir. Ama bu Akçakoca ilçemizde de olabilir. Kadınlarımızı siyasette dahada başarılı olabilirler ama bunu gösteremiyorlar çünkü aktif olarak her şeyin içinde olamıyorlar. Ben inanıyorum ki bir çok kadın erkekler kadar başarılı olabilir. Belediye Başkanlıkları konusunda da ben bunu önemsiyorum. Bu dönem 11 belediyemiz var Düzce'de bir kadın belediye başkanı görebiliriz" diye konuştu.
AK Parti Akçakoca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak ise yerel seçimler öncesi parti çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Toplantıya ilginin birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiğine işaret eden Albayrak, yoğun katılımdan dolayı parti teşkilatına teşekkür etti.
Toplantıya AK Parti Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Osman Çakır ve Fevai Arslan da katıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.