AK PARTİLİ KADINLAR AKÇAKOCA'DA BULUŞTU

AK PARTİLİ KADINLAR AKÇAKOCA'DA BULUŞTU

 Akçakoca Öğretmen evinde çok sayıda kadın partilinin katıldığı kahvaltıya Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Aslan, Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal ve partililer katıldı

Kahvaltıda konuşan Milletvekili İbrahim Korkmaz kadının olduğu her işte her yerde mutlaka başarının var olduğunu belirterek "Akçakoca örgütünün çok iyi çalışmalar yaptığı bu etkinlikten anlaşılmaktadır. Bizim kültürümüzde kadını eve hapsetmek diye bir anlayış yoktur. Osmanlı da da bu böyleydi. Bizim kadınlarımız, analarımız bacılarımız ortalarda az görülür fakat çok iş başarırlar. Başarılarımızın her bağlamında siz kadınlar varsınız. AK Parti olarak yaşadığımız ve kazandığımız her seçimin asıl galibi sizlersiniz" dedi.
Milletvekili Fevai Aslan, kadınların her çalışmada etkin ve gönüllü olarak en önde yer aldıklarını ancak zaferden sonra arkalarda bırakıldıklarını belirterek "Bundan sonra bunun böyle olmaması için gayret göstereceğiz. Her seçim döneminde bizim açamadığımız kilitleri siz açtınız, giremediğimiz kapılardan siz girdiniz. Bu organizasyonu da mükemmel gerçekleştirdiniz kutluyorum" diye konuştu. 
Milletvekili Osman Çakır ise "Dünya hayatında kadının yeri öylesine önemlidir ki olmaması yaşamın yok olması demektir. Sizler bizim baş tacımızsınız. Her başarılı işin ve erkeğin ardında bir kadının mutlaka olduğunu görürsünüz" şeklinde konuştu.
Son olarak konuşan Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak ellerinden geldiğince bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.