KAYNAŞLI MYO LASTİK VE PLASTİK TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ANLAŞ LASTİK'TE

 KAYNAŞLI MYO LASTİK VE PLASTİK TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ANLAŞ LASTİK'TE

 Dünya ve Türkiye'de önemli bir konumda olan Anlaş, Kaynaşlı MYO Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğrencilerine çok ciddi destekler vermektedir. Öğrencilere teknik anlamda sağladıkları desteklerinin yanında, özellikle başarılı öğrencilere burs ve iş sahası oluşturma anlamında da destek sağlamaktadır.

Kaynaşlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli hem programın hem de öğrenci topluluğunun bu ve benzeri etkinliklerini desteklediğini belirterek "Program öğrencileri Anlaş'a teknik gezi yaptılar. Anlaş, öğrencilerimize burs, iş ve teknik anlamda ciddi destekler sağlamaktadır. Kendi zamanlarından fedakarlık ederek öğrencilerimizin daha kaliteli elemanlar olarak yetişmelerini sağlamak için program derslerine katılmakta, bilgi, beceri ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmaktadırlar. Bu etkinlikler öğrencilerin hem derslerde hem de iş hayatlarındaki başarılarını olumlu yönde etkileyecek faaliyetlerdir. Programımızı ve öğrenci topluluğumuzu bu konuda destekliyoruz ve programımızın başarılı etkinliklerinin devamını diliyoruz" dedi.
Anlaş, 1974 yılında kurulmuş ve dünya çapında bir üretici haline gelmiştir. Gelişen teknolojiye ayak uyduran Anlaş traktörden, el arabasına, motosikletten bisiklet lastiğine kadar Türkiye'nin en büyük üreticisi konumundadır.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.