ŞERİFOĞLU’NDAN 8 DERSLİKLİ OKUL

 ŞERİFOĞLU’NDAN 8 DERSLİKLİ OKUL

  Bu kapsamda iş adamı Hamit Şerifoğlu 8 derslikli okul yaptıracak. 

Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın sanayi platformu toplantısında sanayicilerden Düzce'deki prefabrike okullar için eğitime destek istemişti. Buna duyarsız kalmayan hayırsever iş adamı Hamit Şerifoğlu, Vali Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti ve 8 derslikli bir okul yapmayı taahhüt etti.
Vali Adnan Yılmaz, "Yüzde Eğitime 100 Yüzde Yüz Destek Kampanyası için Hamit Şerifoğlu Pazartesi gününün ilk mesaisinde beni ziyaret etti. 'Bu güzel kampanyaya bizde varız' dedi. Parlayan kentin parlayan hayırseverleri Allah sayınızı çoğaltsın bol kazançlar nasip etsin. Eğitime en güzel hayır bu davranışınızdır. Çığlığımızı duydunuz 'benimde katkım olsun' dediniz. Biz büyük bir aileyiz el ele omuz omuza verirsek sorunlarımızı birlikte daha kolay aşarız. Kendimiz için bir şey istemiyoruz bize güvenin istediğimiz çocuklarımız için geleceğimiz için" dedi.
Hayırsever Hamit Şerifoğlu yaptığı konuşmada "Sayın Valimiz iş adamlarına Sanayi Platformu Toplantısında bir mesaj vermiştir. Bu mesaja duyarsız kalamazdık. Düzce'ye 8 derslikli bir okul yapma sözü veriyorum" diye konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.