İL MÜDÜRÜ ŞİRAN BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

 İL MÜDÜRÜ ŞİRAN BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

 Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2011-2012 yılında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar slayt sunumu eşliğinde kamuoyu ile paylaşıldı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, bir yıldır her çalışmada il müdürlüğünü yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederek slaytlar eşliğinde sunumunu gerçekleştirdi.

Düzce'de 2011-2012 yılı içerisinde 18 Temmuz Stadyumu maraton tribününün inşaatına başlandığını, çim sahanın yenilendiğini ve atletizm pistinin kazandırıldığını kaydeden Şiran, "Tüm salonlarımızı elden geçirdik ve bakım ve onarımı yaptık. 18 Temmuz Stadyumunu baştan aşağıya bakıma aldık. Basın tribünü modern hale getirdik. 18 Temmuz Spor Salonunu bakıma aldık ve reklam panolarına kadar yeniledik" dedi.
Akçakoca ilçesinde son yıllarda tadilat yapılmadığına dikkat çeken İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Akçakoca Spor Salonunu elden geçirdik. Tuvaletlerine kadar yaptık. Akçakoca Milli Takımlar Kampı, bakım-onarım ve tadilatı gerçekleştirilerek 24 saat 4 mevsim çalışabilir konuma getirildi. Özellikle Akçakocalıların özlemle beklediği stadyumun zeminini sentetik çime çeviriyoruz. Yaklaşık 15 gün içinde bu ilçemizde sentetik çim olacak" diye konuştu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, bir yıl içinde milletvekillerinin, valinin ve yöneticilerin katkıları ve el birliği ile Düzce'ye yatırımlar kazandırıldığını ifade ederek, ilçelerin sorunlarına da çözüm bulduklarını söyledi. Cumayeri spor salonunda sona yaklaşıldığını kaydeden Şiran, "Gölyaka, Gümüşova ve Çilimli Spor Salonları da bakım onarımı gerçekleştirildi. Kaynaşlı spor salonu ve stadyumu tadilat edilerek hizmete açıldı. Artık çocuklarımız ferah bir ortamda sporlarını yapabiliyor. Hedefimiz ilçelere sentetik çim sahalar kazandırmak olacaktır" dedi.
Düzce Kalıcı Konutlar Spor Salonu, Yüzme Havuzu ve Düzce Gençlik Merkezi yatırımlarının büyük adımlar olduğunu söyleyen Şiran, "Kalıcı Konutlarda 2500 kişilik spor salonu inşaatı devam ediyor. Yüzme Havuzunun ve Gençlik Merkezinin ihalesi gerçekleştirildi. Bu yatırımlar hayata geçtiğinde Düzce'nin önemli ihtiyaçları az da olsa kapanmış olacak" ifadelerini kullandı.
Düzce Gençlik Merkezinin faaliyetlerine de değinen Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, " 400 kişi olan Gençlik Merkezi üye sayısını bugün itibariyle 2 bin 580 kişiye çıkardık. Bu müthiş bir rakam. Tüm okullarımızı geziyoruz; çocuklarımızı kurslarımıza ve faaliyetlerimize kanalize etmeye çalışıyoruz. Onlar da bize inanıyorlar ve 400 olan sayı 2 bin 580'e çıktı" diye konuştu.
Sportif anlamda da başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Şiran, şu anda lisanslı sporcu sayısının 7 bin 975'e çıkarıldığını ve okul sporları lisansları ile bu sayının daha artacağını kaydetti. İl Müdürü Şiran, Düzce'de 89 spor kulübünün bulunduğunu belirterek, "Yaptığımız çalışmalarla çocuklarımızı sokaktan salonlara çekmek istiyoruz. Sadece geçtiğimiz sene yapılan ulusal organizasyonlarda 12 bin 811 sporcu ve antrenör ilimizde müsabaka yaptı ve ilimizi tanıma fırsatı buldu. Spor turizmine destek olduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Düzce'nin iki önemli ilin arasında önemli bir konuma sahip olduğunu kaydeden Şiran, "Düzce'de gençlerimize faydalı olmak için çalışıyoruz. Umarım önümüzdeki 2013 yılında Düzce'de daha büyük işlere hep birlikte imza atarız" diyerek sözlerini noktaladı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.