MHP İL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

MHP İL İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

MHP Düzce İl İstişare toplantısında konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz Düzce'de 9 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde hiçbir şey yapılmadığını söyledi.
MHP İl İstişare toplantısı geniş katılımla parti binasında yapıldı. İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ın başkanlığında yapılan toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Taner Çetinkaya kongrelerin başladığını söyledi.
MHP İl Başkanı Danışmaz, Mart ayının sonuna kadar kongreleri tamamlayacaklarını belirterek "Kongre süreci başladı. Mart ayına kadar tüm kongrelerimizi tamamlayacağız. Bu günkü istişare toplantımızda da kongrelerimizi konuşacağız. Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içinde tek fikir noktasında yapmayı hedefliyoruz. Kongre tarihlerini de belirledik genel merkeze gönderip onaylandıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.
Danışmaz, Düzce'nin il olmasının üzerinden 12 yıl geçtiğini belirterek "Bu 12 yıllık süre zarfının büyük bir bölümü Ak Parti iktidarı döneminde geçti. 9 yıl kısa bir zaman değil. Bu süre zarfında yapılanları ve yapılmayanları çok iyi görüyoruz. Birçok ilde hummalı çalışmalar yapılırken Düzce'de dalçık hariç hiçbir çalışma yok. Buda şunu gösteriyor Ak Parti hükümetinin bir şey yapmadığı görüyoruz" diye konuştu.
Toplantıya katılan MHP eski Düzce Milletvekili adayı Ömür Küçük, "Çalışmayan teşkilatları çalıştıracak olan teşkilat MHP teşkilatıdır. Artık Düzce'de gündemi MHP belirlemeli" dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.