DÜZCE’DE İLGİNÇ KAZALAR MOBESE’DE

 DÜZCE’DE İLGİNÇ KAZALAR MOBESE’DE

 Düzce'de Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedilen görüntüler, kazaların nasıl yaşandığını gözler önüne serdi.

Öztürkler Kavşağı'nda bir minibüs ise kuralları hiçe sayarak kendisine yanan kırmızı ışığa aldırış etmeden araçların arasına dalıyor.
Rüzgarın azizliği sonucunda yola yuvarlanan çöp kovasına çarpmak istemeyen sürücü aracı ile durunca arkadan gelen araç ise duramayarak yakin takip etmesi sonucunda çarpıyor.
Yine Düzce kent merkezinde kuralları hiçe sayan bir sürücü ters yöne görerek uzun bir süre bu şekilde yol alıyor. Kendisini uyaranlara aldırış etmeden bir de üstüne üstelik selektör yaparak yol isteyip yoluna devam ediyor.
Kameralara kazaların yanı sıra ilginç görüntüler de yansıyor. Yine kent merkezinde bir iş yerinin tabelasına kafa atan şahıs ardından korkuluklara vurarak zarar vermeye çalışıyor. MOBESE kameralarından durumu takip eden polis ekipleri olay yerine polis göndererek duruma müdahale ediyor.
Kameralara yansıyan en ilginç olay ise 3 tekerlekli traktör. Uluslararası bir yol olan D-100 karayolunda tek tekerleği olmadan ilerleyen traktör, "Burası Türkiye" dedirten bir görüntü oluşturdu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.