TARIMDA 2012 YILI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

TARIMDA 2012 YILI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

 Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ve İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda Şube Müdürlüklerinin ve İlçe Müdürlüklerinin 2012 yılı çalışmaları değerlendirilerek, 2013 yılında yapılması düşünülen çalışmalar ve projeler görüşüldü.
Toplantıda Yığılca, Akçakoca, Gölyaka, Çilimli, Cumayeri, Kaynaşlı ve Gümüşova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürleri ile Şube Müdürleri tarafından 2012 Yılı çalışmaları hakkında Powerpoint sunum yapıldı. Toplantıda yıl içerisinde yapılan projeler, tarımsal desteklemeler, hayvancılık desteklemeleri ve İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek genel bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca 2013 yılı il yayım programı ve çeşitli konular hakkında yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.
İl Müdürü Harun Kabaoğlu, eksikliklerin giderilmesi ve sorunlara hızlı çözüm üretebilmek için bilgi alış veriş toplantılarının çok önemli olduğunu belirterek, "İlimizde Yem Bitkileri Üretimini artırmak için projelere ağırlık verilecek. Bu sene yem bitkileri projesi kapsamında silajlık mısır tohumunun da çiftçilere verilecek. Ayrıca ilimizde meyvecilik, arıcılık, seracılık ve Tarımsal Yayım ve Danışmanlık faaliyetlerinin artırılması gerekmekte ve 2013 yılında Amerikan Beyaz Kelebeği ile mücadelenin zamanında ve etkili bir şekilde yapılması için gerekli hazırlıkların yapılmasını ve Organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları konusunda daha fazla çalışma yapılacak" dedi.
Kabaoğlu, çiftçi eğitimlerine ağırlık verilmesini istedi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.