"HEDEFE KOŞAR ADIM DEĞİL UÇAR ADIM GİTMELİYİZ"

 AK Parti'nin kuruluşunun gerçekleştiği 2001'de başlayan hizmet mücadelesinin giderek artan bir tempoda sürdüğünü vurgulayan Çakır, "Önümüzde çok önemli bir zaman dilimi var. Duracak ve boşa geçirecek bir dakikamız yok" dedi.

Çakır Akçakoca genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler verdiği konuşmasında;

SARIYAYLA BARAJI
"2007 de yapım kararı alınan ve çalışmalarının başladığı Sarıyayla Barajı ile ilgili Bakanımız Veysel Eroğlu ile görüşmelerim oldu. Sağ olsun kırmadılar ve 2012 Aralık ayında ihalesini gerçekleştirdik. Bu projeyi çok özel bir hizmet olarak Akçakoca'ya kazandırdık."

BALIKÇI BARINAĞI
"Akçakoca'da her yönüyle her zaman sorun olarak yerini koruyan Balıkçı barınağının büyütülmesi ile ilgili girişimlerimiz olumlu sonuç vermiştir. ÇED Raporu ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Bu konuda farklı görüşler var. Bizim arzumuz Değirmen Ağzında limana kadar falezlerin korunmasını da içine alan bir yürüyüş yolu yapılması doğrultusundadır. Batı mendireği ile bu yolun bütünlük içerisinde yapılmasını öngörüyoruz ve inşallah 2013 de bu proje başlayacaktır"

ÇEVRE YOLU-OTOBAN-DEMİRYOLU
"Sapaktan Melenağzı Köyüne kadar yapılması öngörülen yol yeniden projelendirilmekte olup otoban olarak yapılacaktır. Mevcut yol ise tamamlanacak olup bu yoldan otoyola üç çıkış verilmesi planlanmaktadır. Bu yol ile birlikte aynı paralelde demiryolu yapımı da başlayacaktır. Bu nedenle de güzergahın yeniden belirlenmesi gerekliliği oluşmuştur."

SPOR KOMPLEKSİ
"Şehir Stadında çalışmaları başlattık. İkinci yarıda hazır olacağı belirtiliyor. Taban suni çim olarak kaplandı. İç donanım baştan sona yenilendi. İl Spor Müdürlüğünden bir salon talebimiz daha oldu. Akçakoca'ya büyük takımların kamp için tercih edeceği bir spor kompleksi planlıyoruz. Düzce'de büyük takımlar tesisleşiyor. Yüksekte kamp yapan takımlar gündüz antrenmanlarını ve hazırlık karşılaşmalarını sıfır rakımda yapmak isterler. Akçakoca bu özellikte. Bu nedenle tesisleşmeye ağırlık vereceğiz."

SAĞLIK OCAĞI- HASTANE
"Sağlık ocağı binası çok kapsamlı ve tam donanımlı olarak yapılıyor. Hastanemizde yaşanan sıkıntıları aşmak için çok yönlü çalışmalarımız sürüyor. Geçen hafta Akçakoca'ya gelen üst düzey yetkililer gerekli incelemeleri yaptılar. Daha iyi hizmet verecek bir yapıya kavuşacak."

EĞİTİM
"Akçakoca'mız eğitimde çok iyi bir durumda. Okul eksiğimiz yok. Bir planlama gerekliliği var. Akçakoca'dan çok sayıda öğrenci Ereğli ve Düzce'ye gidiyor. Veliler bunun için artı para harcıyor. Bu konu ile ilgili özel çalışmalarım var. Akçakoca'ya 250 kişilik bir orta öğretim yurdu yapılması için girişimlerimiz olumlu sonuç vermiş olup inşasına bu yıl başlanılacaktır."

BELEDİYE AK PARTİ'NİN OLMALI
"Bütün bunlar Belediye ile direkt olarak ilgili çalışmalar. Hepsi gelip gelip belediye ile buluşuyor. Yerel yönetim bizde olması halinde iktidarla çok daha uyum içerisinde olacağından hizmetler kolay ve süratle gerçekleşir. Allah'ın izniyle önümüzdeki yerel seçimde Akçakoca belediyesi AK Partinin olacak."
Çakır konuşmasını, "Bütün bu çalışmalar benim için çok özeldir. Şimdi birlik ve beraberli içinde çalışmalarımıza başlıyoruz. Parti içinde uyumsuzluk kırgınlık var söylemlerini ciddi bulmuyorum. AK Parti kişisel arzuların ön planda tutulduğu bir anlayışla özdeşleşmez" diyerek tamamladı. Bu konuşmadan sonra basına kapalı oturuma geçildi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.