VALİ YILMAZ HASTA YATAĞINDA YATAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

VALİ YILMAZ HASTA YATAĞINDA YATAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

 Düzce Valisi Adnan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde rahatsızları sebebiyle evinde ve hastanede yatan gazetecileri unutmadı. 

Düzce'de geçtiğimiz yıllarda beyin kanaması geçirmesi sonucunda felç olan Düzce Televizyonu Haber ve Reklam Müdürlüğünü yapan Mustafa Kemal Güreşir ile bel fıtığı rahatsızlığı sonucunda Düzce Üniversitesi Hastanede yatan Anadolu Ajansı Düzce Büro Müdürü Ömer Üreri yattıkları yerde ziyaret etti.
Vali Yılmaz ilk olarak beraberinde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bünyamin Dikici ile birlikte ilk olarak belinden rahatsızlanan AA Düzce Büro Müdürü Ömer Üreri ziyaret ederek gazeteciler günün kutlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Vali Yılmaz ardından Düzce TV haber ve reklam müdürlüğü yapan ve geçirdiği beyin kanaması sonucunda felç olan ve evinde yatan Mutafa Kemal Güreşir'i ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Adnan Yılmaz, Güreşir ailesinde "Her zaman sizin yanınızdayım. Biz büyük bir aileyiz. Bir talebiniz olduğunda sıkılmadan beni arayabilirsiniz" dedi.
(AY) İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.