AKÇAKOCASPOR YÖNETİM KURULU YENİDEN BELİRLENDİ

AKÇAKOCASPOR YÖNETİM KURULU YENİDEN BELİRLENDİ

 BAL'da mücadele eden Akçakocaspor Yönetim Kurulu yeniden belirlendi. Yiğit Önder Yılmaz ve 5 kişinin istifası sonucu yönetim yeniden yapılandı. Belediye Başkanı Fikret Albayrak başkanlığında yeni yönetim aşağıdaki gibi belirlendi.

Başkan Fikret Albayrak, Başkan Yardımcısı Serkan Tandoğan, Başkan Yardımcısı Ulvi Küçük, Sayman Mehmet Akın, Sekreter Ziya Denizgez, Genel Kaptan Cengiz Denizci, Tesisler Sorumlusu Hakan Solak, Altyapı Sorumlusu Mehmet Nazım Pazvant, Basın ve Halkla ilişkiler Sorumlusu Ahmet Kaya, Asbaşkan Serhat Topuz, Asbaşkan İlhan Özdemir olarak belirlendi. 
Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Fikret Albayrak verdiği demeçte, "Yoğun iş tempolarından dolayı İstanbul'daki Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız istifa etmişlerdir. Akçakocalı genç iş adamlarından kurulu bir Yönetim Kurulu oluşturduk. Amacımız, BAL Liginde kalıcı olmak, İkinci yarıdaki 13 Maçın tamamını almaktır. Akçakoca halkına kaliteli ve güvenilir bir takım oluşturma arzusundayız. İkinci yarıda sahamız da açılacak. Hocamıza ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Akçakoca halkından bize güven duymalarını bekliyoruz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.