BAŞKAN İSMAİL BAYRAM STANDARD PROFİLİ ZİYARET ETTİ

 BAŞKAN İSMAİL BAYRAM STANDARD PROFİLİ ZİYARET ETTİ

 Başkan Bayram belirli dönemlerde Düzce'deki tüm fabrikaları ziyaret edeceğini belirterek "Düzce'deki fabrikalar hem ekonomik olarak hem sosyal olarak Düzce'ye önemli katkılar sağlamaktadır. Belediye olarak kamu hizmeti yaptığımız için işverenlerimiz ile iletişim içinde olmayı arzu ettik" dedi.

Düzce'nin her alandaki gelişimi ve sorunları ile sorumlu olduklarını hatırlatan Başkan Bayram, Düzce'de kurulu bulunan fabrikaların işçisinden, üretimine ve kaynaklarına kadar bölgeye katkı sağladıklarını ifade etti. Belediyenin hem sosyal hem ekonomik alanda çeşitli kurum ve kuruluşlarla iletişim içinde olduğunu vurgulayan Başkan Bayram "Bölgemizde bulunan fabrikalarımızı ziyaret ederek işletme hakkında bilgi ediniyoruz ve işverenlerin belediyeden taleplerini, önerilerini alıyoruz. Belediye olarak çeşitli zaman dilimleri içinde Düzce'deki tüm fabrikaları ziyaret etmeyi planlıyoruz" dedi.
Başkan İsmail Bayram Düzce'deki Standard Profil fabrikasını ziyaret ederek, Fabrika Müdürü Sertaç Yılmaz ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Olcay Özgiray'dan üretime ilişkin bilgi aldı. Fabrikanın tüm üretim bölümlerini dolaşan Başkan Bayram, işçilerle de sohbet etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.