GENÇ DÜSİAD'IN KONUĞU DTSO BAŞKANI METİN BÜYÜK OLDU

GENÇ DÜSİAD'IN KONUĞU DTSO BAŞKANI METİN BÜYÜK OLDU

enç DÜSİAD tarafından düzenlenen firma tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Aysal İnşaat ev sahipliğinde yapılan toplantıda konuşan firma yetkilisi Murat Ayyıldız, 36 yıldan bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
Genç DÜSİAD Başkanı Ömer Gaydanoğlu, yaptığı konuşmada faaliyetlerinden bahsetti. Gaydanoğlu, "Birçok ülkeye seyahatler düzenledik. Ticari iş bağlantıları gerçekleştirildi. Şimdide, kutsal topraklara inanç gezisi düzenleyeceğiz" dedi.
GENÇ DÜSİAD tarafından düzenlenen firma tanıtım toplantısında konuşan DTSO Başkanı Metin Büyük, iş dünyası ile ilgili konuşma yaptı. Düzce'nin teşvik avantajına değinen Büyük "Düzce çok iyi bir yer. Olması gereken her şey var. Türkiye'nin 49 ilinde teşvik var. Bu konuda en çok faydalanan Düzce oldu. Burada en önemli neden Düzce'nin İstanbul'a yakın olması. Bu avantajı değerlendirmek için Düzce teşvikte bu kadar talep gördü" dedi.
13 ay sonra teşvikin biteceğine dikkat çeken Metin Büyük "Düzce'de potansiyel var. Düzce'yi yurt edinip milyar dolarlık yatırımlar yapılıyor. Düzce olarak İhracatta 1 milyar doları geçiyoruz. Bu memlekette her şey var" diye konuştu.
Genç iş adamlarına tavsiyelerde de bulunan Büyük, "Dürüst olup, sözünüzde durmamız lazım. Paramızın göçümüzün 10 kat fazla iş yapıyoruz. Paramız kadar iş yapıyoruz. Kimseyi gözünüzde büyütmeyin. Siz herkesi geçebilirsiniz" şeklinde konuştu.
"Düzce'yi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız" diyen Büyük "Düzce bir yere gelirse, ülkemiz bir yere gelecek. Düzce'ye büyük ölçekli yeni bir firma daha geliyor" dedi.
Büyük son olarak Düzce'ye büyük ölçekli yatırım yapacak yeni bir firmanın daha geleceğini söyledi.
DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, Düzce'de veri tabanı oluşturulması gerektiğine dikkat çekerek "Bolu Dağında 4 bin 500 civarında kişi çalışıyor. 1.OSB'de 6 bin 500 kişi çalışıyor. Yani OSB bir Bolu Dağı kadar ediyor. Veriler bu anlamda çok önemli. Düzce ile ilgili verileri çok önemsiyoruz. Ölçülebilir olan gelişir" diye konuştu.
Çakır, 300'e yakın üyesi olan DÜSİAD'ın kurulmasında Ticaret ve Sanayi Odasının büyük desteği olduğunu belirterek işaret ederek DTSO Başkanı Metin Büyük'e teşekkürlerini iletti. Programın sonunda DÜSİAD'a üye olan 3 firmaya belgeleri verildi.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.