DANIŞMAZ "İSTİFA ET"

DANIŞMAZ

 Karla mücadele konusunda ağır eleştirilere maruz kalan Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın dünkü basın toplantısında MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ı hedef alan sözlerine cevap gecikmedi. Danışmaz bugün düzenlediği basın toplantısında Bayramı istifaya davet ederek, başarısız bir belediye başkanının daha fazla bu halka eziyet çektirmeye hakkı yok dedi.

 

Biz bilgi fukarası değiliz, biz vatandaşın sokakta çektiği çileyi gördüğümüz için basın aracılığı ile kendisine iletmeyi bir görev bildik diyen Danışmaz, kendisi bize kılavuzu karga olanın benzetmesi yaptı bizim kılavuzumuz halktır, bu halkı da kimse karga olarak göremez dedi.

 

Karla mücadelede ne kadar etkin bir çalışma yapıldığı ortada diyen Danışmaz,  kendisi Belediye Başkanlığı yapabilecek sıfatlara sahip biri değildir, olsaydı, bu kadar sıkıntıyı bu halka çektirmezdi ifadelerini kullanarak, keşke yetersiz kaldığını kabul etseydi de , halk da o zaman kendisine bu kadar tepki göstermezdi dedi.

Başkan Bayramı istifaya davet eden Danışmaz, eğer Düzce'yi seviyorsa bu insanlara daha fazla eziyet çektirmek istemiyorsa bir an önce görevi bırakır dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.