MİLLİ TAKIMDA 6 DÜZCELİ KARATECİ

 MİLLİ TAKIMDA 6 DÜZCELİ KARATECİ

 Denizli'de gerçekleştirilen ümitler ve gençler ve 21 Yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasında Muhammet Emin Gönül, 68 kiloda Türkiye 2. Olarak gururumuz oldu. Muhammet Emin Gönül, birinci turda Bingöllü sporcuyu 7-0, ikinci turda İstanbullu rakibini 4-2, üçüncü turda Ankaralı rakibini 4-1, beşinci turda İstanbullu rakibini 5-2 ve yarı finalde de yine İstanbullu sporcuyı 2-1 yenerek finale yükseldi. Gönül, finalde karşılaştığı rakibine yenilerek Türkiye Şampiyonu olma fırsatını kaçırarak Türkiye 2. Oldu.

Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında Hilal Er, Tuğçe Küçük ve Muhammet Emin Gönül ilk uluslar arası müsabakalara Milli Takımla katılmaya hak kazanırken Nalan Parlak,- Merve Çavdaro ve Fatma Kılıç ta Milli Takımda mücadele edecek.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, "Müsabakalarda 6 sporcumuz Milli Takıma girmek için gerekli olan ilk 8 barajını şarak yıl içinde yapılacak olan müsabakalara katılma hakkı kazandı. Özellikle Hilal Er ve Tuğçe Küçük 3.lük maçlarında üstün olmalarına karşın hakem kararıyla mağlup oldular. Bir dahaki yarışmalara daha iyi hazırlanıp daha çok başarılı olacaklarını bana ifade ettiler. Biz de çalışmalarımızı bu meyanda devam ettireceğiz" diye konuştu.
Türkiye 2. Olan Muhammet Emin Gönül, "Gençlik Hizmetleri Spora geçtim. Amacım ilimize ve Kulübüme en iyi şekilde faydalı olarak adımızı duyurmak olacak. Destek veren İl Müdürüm Ömer Faruk Şiran'a teşekkür ediyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.