KORKMAZ'IN CHP ZİYARETİ

KORKMAZ'IN CHP ZİYARETİ

 CHP Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret eden Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, muhalefet partileri ile birlikte el ele vererek daha iyi bir Düzce yaratmak istediklerini söyledi.

 

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Muhtarlar ile yaptığı toplantının ardından CHP Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, muhalefet partileri ile el ele vererek daha iyi bir düzce yaratmak istediklerini belirterek, "Çekişmeleri bir kenara bırakarak muhalefet partilerini ziyaret ederek onların projelerini dinlemek ve bu konuda yardımcı olmak görevimiz. Hedefimiz daha iyi bir Düzce yaratmak" dedi.

 

CHP Merkez İlçe Başkanı İlknur Başak Tütüncü, "Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın ziyareti bizi mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Düzce için hepimiz taşın altına elini koymalıyız. Halkımızın daha iyi bir ilde sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamalıyız" dedi.

 

Merkez İlçe Başkanı İlknur Başak Tütüncü, "Milletvekilimiz İbrahim Korkmaz ile bazı konularda fikir alış verişinde bulunduk. Bazı projeleri kendisi ile paylaştık. Güzel bir ziyaret oldu" dedi.  TVD HABER Ö.S.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.