AK PARTİ'DE DEVİR TESLİM YAPILDI

AK PARTİ'DE DEVİR TESLİM YAPILDI

Ak Parti Düzce Merkez ilçe başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve partililerin katıldığı törende açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Yılmaz, merkez ilçe ile ilçelerde seçimlerin devam ettiğini belirterek "Geçtiğimiz hafta Düzce merkez ilçesinin kongresini gerçekleştirmiştik. Bundan sonraki süreçte 3 ilçemiz kaldı. Teşkilat mensuplarımız ile birlikte iki dönem ilçe başkanlığı görevimizi yapan Mustafa Keskin'in görev süresi tamamlandı. Kendileri bu dönem aday olmadılar, bu vesile ile bugün burada devir teslim töreni için bir araya geldik. Çarşamba günü de yeni seçilmiş olan Durmuş Arslan arkadaşımız mazbatasını aldı. Bizlerde teşkilat mensupları arasında bunu resmileştirmek için burada toplandık. Bundan önceki dönemde yaptığı görevlerden dolayı eski ilçe başkanımız Mustafa Keskin'e teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Durmuş Arslan ve yönetimindeki arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Eski ilçe başkanımız görevini bıraktı diye bizlerden ayrılmayacak, yine çalışmalarımıza katılacaktır" dedi.
Görevi teslim eden eski Merkez ilçe başkanı Mustafa Keskin, "Yapmış olduğumuz kongremizde seçilen, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve Durmuş Arslan kardeşimize görevimizi devretmek için bu töreni düzenledik. Yaklaşık 6 yıldır görevini sürdürdüğüm merkez ilçe başkanlığında yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte daima partimiz ve Düzce'miz için hizmetler yapmaya çalıştık. Durmuş Arslan arkadaşımızla merkez ilçe başkanlığı dönemimde beraber çalıştık. Kendisi meclis üyesiydi ve değerli bir arkadaşımız, bugün de görevi devralıyor. Biz merkez ilçe yönetimi ve şahsım adına seçilen tüm arkadaşlarımıza bu yeni görevinde başarılar diliyoruz. Tüm arkadaşlarımla birlikte bundan sonra da partimizin hizmetinde olacağımızı, başkanımızın arkasında olacağımızı, partimiz ve Düzce'miz için sonuna kadar çalışacağımızı yenilemek istiyorum" diye konuştu.
Görevi devralan İlçe Başkanı Durmuş Arslan, "Mustafa Keskin arkadaşımıza 6 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu görevi bu güne kadar başarı ile yürüttüler, baştan beri beraberdik, birlikte merkez ilçede yöneticilik yaptık ben daha sonra belediye meclis üyesi oldum. Bu sırada da seçim döneminde merkez ilçe başkanı oldum. Ben de arkadaşlarımla birlikte siyaset yaptığım için mutluyum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Mustafa Keskin görevi, Durmuş Arslan'a devretti. Arslan'da, Keskin'e 6 yıldır hizmetlerinden plaket verdi.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.