HASTANE İNŞAATINDA SORUN KALMADI

HASTANE İNŞAATINDA SORUN KALMADI

 

Bir süre önce yazılı ve görsel medyada da yer alan ve Düzce de inşaatına başlanan 300 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatı, işçilerinin, sigortalarının yatırılmaması nedeniyle işi bırakmaları iddiaları hakkında ve inşaatın gelişim aşaması konusunda bir açıklama yapan Düzce Sağlık İl Müdürü Ersin Şimşek "Sağlık Bakanlığının bu inşaatı Toki aracılığıyla yaptırdığını Tokinin'de bu inşaatları yüklenici firmalara ihale ettiğini belirterek, bu konuda yaşanan sıkıntıların İl sağlık Müdürlüğü ile değil Toki ile yüklenici firma arasında olduğunu vurguladı.

Tokinin inşaat için yeni bir alt yüklenici firma daha ilave ettiğini de açıklayan Şimşek" Bu alt yüklenici firmanın 5 Nisan tarihine kadar mevcut yüklenici firma adına iş ve işlemleri devam ettireceğini 5 Nisandan i tibaren de resmi olarak bu işin içinde olacağını belirtti.

Tokinin Sürekli Hastane inşaatı için kontrol mühendisleri yolladığını da söyleyen Şimşek"Tokinin dışında bizde sahaya gidip incelemelerde bulunuyoruz, Hastane inşaatında 100 civarında işçi çalışıyor inşaatın temel betonu döküldü, hafriyat çalışmaları ve ıslah çalışmaları yapıldı. Artık yüzeye çıkma ve yükselme aşamasını bekliyoruz dedi.

Ozan Erdoğan


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.