DAGEM, FESTİVALDE BÜYÜK İLGİ TOPLADI

 DAGEM, FESTİVALDE BÜYÜK İLGİ TOPLADI

 Arıcılık sektörüne mal ve hizmet üreten kurum ve kuruluşlarla tüketiciyi buluşturmak, arı ve arı ürünleri konusunda ekolojik farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul Bal Üreticileri Birliği tarafından Türkiye'de ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Feshane Fuar alanında düzenlenen "Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali'ne" Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi de katıldı. Tüm kurum ve kuruluşlar için faydalı geçen fuarda arıcılık ile ilgili yapmış olduğu çalışmalarıyla Düzce'nin tanıtımına katkı sağlayan DAGEM büyük ilgi gördü.

Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu festivale katılanlara DAGEM'i ve faaliyetlerini anlattı.
Festivalde Arıcılık sektörüne mal ve hizmet üreten 80 firma tüketiciler ile bir araya geldi. Uzm. Dr. Pınar Göç Rasgele, arıcılık teknikeri İdris Günay, Hilmi Kara, Ali Eran ve Düzce Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencileri de fuarda DAGEM'i yalnız bırakmadı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.