YEŞİLE DOKUNMA.

YEŞİLE DOKUNMA.

 Partililer adına konuşan Merkez İlçe Başkanı İlknur Başak Tütüncü, yeşile dokunulmaması gerektiğini ifade ederek

"Bütün Düzcelileri bilinçli olmaya davet ediyoruz. Aralık ayında Düzce hava kirliliğinde birinci seçildi. Şehir içi yeşillendirme oranında Düzce en düşük oranda olan illerden birisi.  Ben istersem yaparım deyip nefes aldığımız küçücük alanın içine gece kondu misali gece harcını atıp tuğlasını getirip muhtarlık binası yapmaya çalışıyor.

Burası Düzce. Her alana bina yapılıyor. Çok rica ediyorum bu hatadan dönelim. Burası yeşil alan olarak kalsın" dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı İlknur Başak Tütüncü, kendisinin ziraat mühendisi, Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın ise muhasebeci olduğunu söyleyerek "Burada çim yetişmez" dedi ve beton zeminin üzerine çim tohumu saçtı.

Basın açıklamasına katılan CHP İstanbul Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Gökçen BOYA da açıklamalarda bulunarak "İnanın bu sadece Düzce'nin sorunu değil.Arkadaşlarımız ciddi bir yere parmak bastılar.Eskiden biz öğrenciyken zirai odaları vardı.Tohum ıslahlarını anlatırdık.Maalesef Türkiye şu an samanını yurt dışından ithal eden ülke durumuna düştü.Biz buğdayda  Dünya üçüncüsü Avrupa'da birinci diye çocuklarımıza ders verdik.Türkiye toprakları kentsel dönüşümlerle ve yeni çıkan yasalarla peşkeş çekiliyor.Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin ve CHP'nin kadın kolları olarak cidden bunun mücadelesini sonuna kadar vereceğiz ve kazanacağımıza inanıyoruz.Düzce halkının uyarılması görevi siz basına düşüyor.Sayın Genel Başkanımız Kemal Bey her zaman söyler "Yürekli basın istiyoruz.Biat eden basın istemiyoruz.Haktan yana olan basın istiyoruz."Haktan yana olun.Biz CHP olarak her zaman haktan yana olduk.Halkın haklarını korumaya devam ediyoruz, edeceğiz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.