NİHAYET KEMOTERAPİ ÜNİTESİ KURULACAK

NİHAYET KEMOTERAPİ ÜNİTESİ KURULACAK

 Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde kemoterapi tedavisinin uygulanmasına yönelik 6 Şubat'ta Sağlık Bakanlığına gönderilen yazıya dün olumlu yanıt geldi. Sağlık Bakanlığı Düzce'de kanser hastalarının kemoterapi tedavisi için gerekli ünitenin  5 koltuklu olarak Muncurlu'da bulunan Atatürk  Devlet hastanesi bünyesinde açılmasına onay  verdi.  

Konu hakkında açıklamada bulunan Vali Adnan Yılmaz, " Bu, tedavi için çareyi başka illerde arayan hastalarımızın mağduriyetini sona erdirmek adına çok önemli bir gelişme. Artık Düzce'deki kanser hastaları, kemoterapi tedavisi için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Devlet hastanemizde gerekli cihaz ve donanımın kısa sürede sağlanması için kaynak noktasında ne gerekiyorsa yapılacak. Düzce'deki kanser hastalarımız kemoterapi tedavisini Düzce'de olacak." dedi.

Beyin cerrahı nihayet atandı

Devlet Hastanesinde yaklaşık 2 aydır bulunmayan beyin cerrahisine doktor ataması nihayet  yapıldı. Sağlık Bakanlığı 49.dönem mecburi devlet hizmeti yükümlülüğü kuraları sonrası  Düzce Devlet Hastanesine 2  Beyin Cerrahı ataması yapıldı. Aynı kura kapsamında 1 plastik cerrahda Düzce'ye atandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.