ESENTEPE RÜZGARI BOLU’DA ESTİ

 ESENTEPE RÜZGARI BOLU’DA ESTİ

 17-20 şubat tarihleri arasında Bolu'da yapılan okul sporları küçükler voleybol karşılaşmalarında Düzce il şampiyonu olarak katılan Esentepe Ortaokulu küçük kız ve küçük erkek voleybol takımları yapılan müsabakalar neticesinde küçük kızlarda bölge ikincisi küçük erkelerde ise bölge birincisi olarak büyük bir başarı gerçekleştirdiler.

Okul Sporları organizasyonu olan ve İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Sakarya, Karabük, Bartın, Kocaeli, Düzce ve Bolu il birincilerinin katıldığı müsabakalar sonucunda gurubunu birinci olarak tamamlayan Esentepe Ortaokulu küçük erkek takımı Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Esentepe'nin küçük kızları ise çok başarılı müsabakalar çıkarmasına karşın finalde Bursa temsilcisine yenilerek gurubunda ikincilik elde etti. 
Akçakoca'yı sevindiren bu sonuçların elde edilmesinde büyük katkıları olan Okul Müdürü Gürsoy Aksoy, beden eğitimi öğretmeni Ali Ertuğ "Okulumuzda eğitim öğretim ve sporun birlikte yürüyebildiğinin en güzel örneğini ortaya koyduk. Okulumuz ve Akçakoca'ya bu mutluluğu yaşatan çocuklarımızı kutluyoruz" dediler.
Dar ve yeterli olmayan Okul bahçelerinde taş zemin üzerinde antrenman yaparak bu başarıyı yakalayan ve takımlara her türlü desteği sağlayan okulun Aile Birliği Başkanı Ziya Denizgez, yakın çevrelerinde spor yapmaya uygun bir alan bulamamaları yüzünden büyük sıkıntılar yaşadıklarını okul bahçesine bir voleybol sahası yapabilmek için sponsor aradıklarını vurgulayarak, " Bu başarıyı elde etmemizde büyük destek veren Kaymakamımız Aykut Pekmez'e ,ulaşımda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Fikret Albayrak'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu'na , Okul Spor Kulübü öğretmenleri Yaşar Abanoz ve Mehmet Aydın'a ,Kız takımı sorumlu öğretmeni Filiz Gülşen'e, Okul Müdürmüz Gürsoy Aksoy ve Beden Eğ. Öğretmeni Ali Ertuğ'a, şampiyon sporcularımız ve ailelerine teşekkür ediyor bu başarıyı tüm Akçakoca'mıza armağan ediyoruz "dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.