VALİ YILMAZ'DAN ÜNİVERSİTELİLERE ZİYARET

VALİ YILMAZ'DAN ÜNİVERSİTELİLERE ZİYARET

 Düzce Valisi Adnan Yılmaz beraberinde Vali Yardımcısı Erdoğan ve İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ile birlikte Düzce Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Yüksek Öğrenim Konuralp Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Vali Yılmaz'ı ziyaretinde Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Yurt Müdürü Ali Osman Turan karşıladı.

Yurtta yemekhane, odaları gezen Vali Yılmaz, yurt hakkında bilgiler aldı. Yurdun yemekhanesinde öğrenciler ile birlikte sıraya giren Vali Adnan Yılmaz, kendisine yemek aldıktan sonra basın mensuplarının da yemek almasını isteyerek "Benim misafirimsiniz size ben ısmarlayacağım" diyerek yemeklerin parasını verdi.
Vali Adnan Yılmaz "Kaldığınız yurtlar içinde banyosu ve tuvaleti olan 3 yataklı yurtlar. Prefabrik yurtlarda kalanlardan şanslısınız siz. Onları da en kısa zamanda Üniversitemiz ve Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü ile elimizden gelen gayreti göstererek aynı standarda kavuşturmak bizim görevimizdir. 14 bine yakın üniversite öğrencimizin 25-40 binlere ulaşması için sizlerin barındığınızın yerin kaliteli olması lazım. Kimi kredi, kimisi burs alıyor yemekleriniz çok kaliteli, sizlere de çok çalışmak düşüyor. 2023'e giden yolda sizlerle hedeflerimizi yakalayacağız. Sizi buralara gönderen velileriniz sizden başarı bekliyorlar. Kapımız sizlere her zaman açık biz sizleri seviyoruz, sizin hizmetindeyiz" dedi.
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.