BASKETBOLDA KONUK BİLECİK BELEDİYESİ

BASKETBOLDA KONUK BİLECİK BELEDİYESİ

 18 Temmuz Spor Salonu'nda alınan galibiyetler ve liderlik koltuğunda olmanın morali ile iç sahada oynayacakları maçın hazırlıkları sürerken, tek düşünce galibiyet.

Düzce Belediyesi Basketbol takımının antrenörü Hakan Kocakurt, deplasmanda oynadıkları maçta mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Hedefimiz grubu en iyi yerde bitirmek. Bir üst turda dişimize göre bir takımla oynamak. İlk maçta sahamızda Yozgat temsilcisi karşısında aldığımız galibiyeti anlamlı kılmak ve hedefe bir adım daha yaklaşmak adına deplasmanda oynadığımız maça mutlak galibiyet parolası ile çıktık. İlk periyota başa başa geçti. İkinci periyotta savunma sistemimizi değiştirmemiz ve alan savunması yapmamız sonucu rakibimiz kolay sayı şansı vermedik. Maçta hakimiyeti elimize geçirdik ve kolay bir galibiyet alarak hedefe bir adım daha yaklaştık" dedi.
Antrenör Hakan Kocakurt, "Bu hafta rakibimiz Bilecik Belediyesi, 2 maçı kaybetmesine rağmen iyi bir takım. Rakibimiz kötü gidişe son vermek ve ilk dört iddiasını sürdürmek adına karşımıza mutlak kazanma parolası ile çıkacak. Sahamızda oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Hedefimiz rakibimiz karşısında en iyi oyunu sahaya yansıtarak maçı kazanmak ve hedefe bir adım daha yaklaşmak" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.