Teşekkürler Vali Adnan Yılmaz !

Teşekkürler Vali Adnan Yılmaz !

 

Bu gün Düzce Kent Konseyi Kadın Meclis başkanı Ulviye Dikmen,Gümüşova Onkoloji ve Kanserle mücadele derneği Başkanı Murat Hoşgör,Kent Konseyi Kadın meclis üyesi Canan Çağatay,Kent Konseyi Kadın meclis üyesi Melek Çağatay,Düzce Tv Program Yapımcısı Mehmet İbrahimoğlu,Düzce Tv Haber Spikeri Ayşegül Aydın ve kanser hastası Ahmet Seyok,Düzce Valisi Adnan Yılmaza yeni açılacak olan 5 üniteden oluşan kemoterapi servisi için ,teşekkür ziyaretinde bulundu.Ziyarette Canan Çağatay,Vali AdnanYılmaz'a kanser hastaları için gerekli olan fakat ilimizde bu güne kadar noksan olan kemoterapi ünitesi için özverili gayretinden dolayı,teşekkür etti ve "Bu konuda devleti hissettiklerini" vurguladı.

Ziyarette Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen Kemoterapi Merkezinin açılması ile ilgili Vali Adnan Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür edip; "Düzce'de ki kanser hastalarımız yıllardır göremediği hizmeti Sayın Valimiz sayesinde görecekler." İfadesinde bulundu. 
Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen, Vali Adnan Yılmaz'a; "Valimiz yaşama tutunmaları için yarınlarının umut olması gereken hastalara umut oldunuz. Adı umut olan hastalar adına" ifadelerin yer aldığı defter hediye etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.