AİLE EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

 AİLE EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

 Eğitimlere katılan kursiyerler belgelerini aldılar. Belge alan ve eğitime tabi tutulan kursiyerler, kendi oluşturdukları gruplara eğitimlere başlayacaklar. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ülke genelinde Aile Eğitim Programları adı altında eğitimler başladı. Düzce'de de eğitimler tamamlandı. Eğitimler katılan 55 kursiyer belge almaya hak kazandı. Aile Eğitimi Programlarında verilen eğitimlerde daha sağlam temeli olan ailelerin kurulması ve özellikle boşanma olaylarının azalmasını hedefleniyor.
Eğitimler sonunda belge almaya hak kazananlara yönelik tören düzenlendi. Törene Düzce Valisi Adnan Yılmaz, AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez, daire amirleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, eğitimlerin önemine değinerek, "Eğitim, eğitim, eğitim. Bütün engellerin aşılacağı tek ve yegane etkinlik. Düzce'nin buna çok ihtiyacı var. Bakanlığın bu projesini oldukça önemsiyorum. İlimizin pilot il olmasında emeği geçen başta sayın milletvekilimiz Osman Çakır olmak üzere herkesi kutluyorum. Düzce'de düzgün ailelere ihtiyacımız var. Düzce'de çatısı güçlü ailelere ihtiyacımız var" dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır ise özellikle son dönemde boşanma olaylarının arttığına dikkat çekerek "Kızlarımız Sindy Bebek, çocuklarımız ise Heaman olarak yetişiyor. Birçok beklentileri evlendikten sonra karşılayamıyorlar. Bunun için önceden bazı eğitimler verilmesi gerekiyor. Bu eğitimlerden sonra sertifika almayanların evlenmemeleri gerekiyor. Ben çekirdek aile kavramına karşıyım. Ailelerimiz büyük olmalıdır" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından kursa katılarak belge almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.