FİKRET GÜVEN’DEN AKPARTİ’YE ZİYARET

FİKRET GÜVEN’DEN AKPARTİ’YE ZİYARET

 Düzce il olduktan sonara atanan kurucu valisi Fikret güven ak parti il başkanı Metin KAŞIKOĞLU'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete konuşan güven "Düzce'yi Allah'a emanet ederken biraz da sayın KAŞIKOĞLU'nun ve sayın Valinin ortak çabasına emanet ediyoruz. İnşallah Düzce kısa zamanda yeni il olmanın sancılarını geride bırakacak.Vali olduğum zamanlarda meydanlarda Düzce'yi anlatmaya başlarken bir şehrin hikayesi diye başlıyordum.Çünkü burası öyle bir şehir ki biraz yanık, koyun kuzusu gibi hem depremin altında debelenen bir yorgunluğu taşıyor hem de yeni il olmanın yollarını arıyor. O günler çok net seslerin duyulmadığı, karmaşanın hakim olduğu günlerdi.Allah bize o zor günleri sabırla geçerek bu günlere ulaşabilmeyi nasip etti.Onun için Düzce'nin bu günlerini çok önemsiyoruz." dedi

Düzce valisi Adnan Yılmaz "Sayın kurucu Valimiz Fikret Güven Bey BUGÜN Kızılay Genel Kurulu'ndan sonra misafirimiz oldular. Kendilerine eşlik ettim. İlk olarak Düzce il olduktan sonraki ilk milletvekillerinden Metin KAŞIKOĞLU'nu ziyaret etmek istediler. O da bugün burada olduğu için birlikte ziyaret ettik. Eski günleri yad ettiler. Düzce'nin bu hale gelmesinde çok emekleri var. Bizi ve Düzce'yi unutmadıkları için teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

Ak parti il başkanı Metin Kaşıkoğlu "Gerçekten Düzce'mizin kurucu valisiyle şu an görevde olan valisinin aynı zaman diliminde bizleri mekânımızda ziyaret etmiş olması anlatılamayacak bir duygu. Fikret valimiz bizi geçmişe, Düzce'nin yıkılmış olduğu günlere götürdü. O günlerin zor şartlarını hatırlattı. Çok minnettarım ben kendisine. Düzce'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.