ÇİLİMLİ'DE SPORCU ARANIYOR

ÇİLİMLİ'DE SPORCU ARANIYOR

 Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, dar gelirli vatandaşların yoğunlukla yaşadığı bölgelerde okullara ziyaretler gerçekleştirerek çocukları spora çekmeye çalışıyor. Çocukların sokaklardan salonlara gelmesi ve sporla iç içe yaşamaları için başlatılan çalışma doğrultusunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş, Teknik Atletizm, Güreş ve Hentbol Antrenörleri, Çilimli ilçesindeki iki okula ziyaret gerçekleştirdi. Güreş Antrenörü Ufuk Koçak, Çilimli Şerefiye İlkokulunda yaklaşık 120 öğrenciye hitap ederek, " Sizlerin spor yapması için biz buradayız ve birlikte spor yapacağız. İçinizden mutlaka milli takımlara gidip bizleri temsil edecek sporcular olacaktır" dedi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Ahmet Çeşmeli de özellikle Atletizm branşının sevilen sporlardan biri olduğunu kaydederek, " Atletizmde 26 dal bulunuyor ve ben de sizlere bu dalları anlatacağım. Düzce'den neden bir gülleci çıkmasın" diye konuştu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter antrenörü Yasin Aydın ise sizlerden gelecek taleplere göre bizler de çalışmalarımızı başlatacağız. Ben biliyorum ki halter Düzce'de seviliyor ve ben de bu sevilen sporda başarılı sporcular yetiştireceğim" ifadelerini kullandı.

Çilimli Spor Salonu ve Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi ise Çilimli Spor Salonunun çocukların hizmetinde olduğunu kaydederek, " Sizler geleceksiniz ki spor salonları eskiyecek. Biz buralarda bütün spor dallarında eğitim vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri daha sonra Çilimli İbrahim Hoşver Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Doğanay Atar ile bir araya gelerek gerekli çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.