GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLIYOR

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLIYOR

 Düzce Gençlik Merkezi için kazı çalışmaları başladı. Kiremit Ocağı Mahallesinde yapılacak olan Genöçlik Merkezi için geçtiğimiz hafta yer teslimi yapılmış ve inşaatın başlamasına hiçbir engel kalmamıştı. İhaleyi alan firma Kiremit Ocağındaki alanda çalışmalarına başlayarak ilk etapta daha önce prefabriklerin bulunduğu alandaki betonları kırdı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik Merkezinin yapımına başlanması için ilk etapta ihalenin sonuçlanması ve itiraz süresinin beklendiğini kaydederek, " İhaleyi kazanan firmaya itiraz edilmemesinin ardından hemen yer teslimini gerçekleştirdik. Bugün itibariyle de iş makineleri alana girerek gerekli çalışmaları başlattı. Artık gençlerimizin kendilerine ait büyük bir evi olacak" dedi.

2 kattan oluşacak olan Gençlik Merkezinin zemin katında spor ve konferans için çok amaçlı salon yer alacak. Zemin katta ayrıca sporcular için soyunma odaları, müzik işliği, oyun salonları, idari ofis ve teknik birimler olacak. Üst katta ise kütüphane, derslikler, seminer salonu ve öğretmenler odası bulunacak. Tesiste engelli sporcu ve engelli seyirciler için mekanlar da bulunacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.